Svežina v prostorih

PAMETNO ČIŠČENJE ZRAKA

LIFAair združuje učinkovito in elegantno čiščenje zraka s pametnimi procesi, prek neodvisnega nadzornega regulatorja IAQ. Pametni regulator je ukazno središče čistilca zraka in se uporablja tudi kot prenosna postaja za natančno merjenje kakovosti zraka. Najsodobnejši senzorji posredujejo podrobne podatke o stopnji onesnaženosti.

Predstavitveni video za serijo LA500

Čistilci Zraka

Manjši čistilci zraka

LA352C in LA333

Pretok zraka 330 m3/h (Za prostore do 42 m2)

Čistilca zraka LA352C in LA333 sta zelo elegantna in učinkovita. Zelo tiho a učinkovito filtrirata neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.

 

Čistilca zraka sta idealna za spalnice. Priporočena sta za prostore velikosti do 42 kvadratnih metrov. Uporabljata se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.

Večji čistilci zraka

LA502C in LA503

Pretok zraka 450 m3/h

LA503V in LA503VC

Pretok zraka 600 m3/h

Zelo elegantni čistilci. Zelo tiha in učinkovita filtracija neprijetnih vonjav, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.

 

Čistilci zraka so idealni za spalnice. Priporočeni so za prostore velikosti do 54 kvadratnih metrov. Uporabljajo se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.

ČISTILCI ZRAKA V AVTOMOBILIH

Čistilci zraka zagotavljajo čist zrak v potniškem prostoru avtomobila med vožnjo! Še posebej so priporočljivi, če v avtomobilu potujejo domači ljubljenčki, ali če ima kdo od sopotnikov v avtu alergijo. To je pametna naprava, ki poveča varnost med vožnjo, ko se lahko raven ogljikovega dioksida zelo poveča, kar zmanjša zmožnost osredotočanja in pozornosti. Zato je visoka kakovost zraka v avtomobilu zelo pomembna!

 

Čistilec zraka se nahaja za naslanjalom voznika. Napravo se lahko nastavi tudi za recikliranje zunanjega zraka, medtem ko čisti izpušne pline.

ČISTILCI SVEŽEGA ZRAKA

Čistilci svežega zraka dovajajo svež in filtriran zunanji zrak v notranje prostore! Idealni so za šole in poslovne prostore, uporabljajo pa se lahko tudi za bivalne površine. Z dovajanjem očiščenega svežega zraka v zaprte prostore čistilci zmanjšujejo raven ogljikovega dioksida, kar poveča dobro počutje in zmožnost koncentracije.

 

Čistilci svežega zraka so na voljo v dveh velikostih. Manjši so priporočeni za največ 4-6 oseb v istem prostoru. Večji so primerni za šole in poslovne prostore, kjer je potreben čist in svež zrak za večje skupine ljudi. Čistilci svežega zraka so idealni za površine s poškodbami zaradi vlage, saj zagotavlja varnost in dobro počutje ljudi v teh prostorih do gradbene obnove.

 

Čistilci svežega zraka prihranijo energijo ter so zelo tihi in elegantni!

Seznam čistilcev zraka

Avtomobilski čistilci zraka

Prelomna rešitev, ki je zdaj na voljo vsem

3G filtracija

Patentirana tehnologija 3G filtracije zraka je temelj svetovnega uspeha podjetja LIFAair.


3G pomeni “ZELENI filter ali 3 v 1”. Prednosti so visoka učinkovitost za odstranjevanje (1) drobnih delcev, (2) bakterij in virusov, ter (3) škodljivih plinov, skupaj z veliko zmogljivostjo filtracije prahu, dosežene pri izjemno nizkem padcu tlaka. Standardni 3G-filter odstrani <99,99% PM2,5 in <95% plinov

Predfiltriranje

Ščiti kasnejše višje stopnje filtracije in s tem podaljša interval menjave filtrnega medija.

UV-žarnica

Preprečujemo mikrobiološko rast na površini filtrnega medija.

Ionizacija zraka

Ionizacija prašnih delcev izjemno izboljša filtrirne sposobnosti 3G-filtrov.

Aktivna filtracija prašnih delcev

Visoka zmogljivost zadrževanja prahu ustreza vrhunski učinkovitosti filtracije v tem posebnem filtrskem delu. Nenehna ionizacija vzdržuje visoko učinkovitost filtracije skozi celotno življenjsko dobo filtra.

Plast z aktivnim ogljem

Netkani sloj z veliko količino enakomerno razporejenega aktivnega ogljika ščiti pred škodljivimi plini in hlapne organske spojine

Ionizacija po filtru

Neobvezna ionizacija po filtrih izboljša kroženje delcev v prostoru.

Dodatni filter z aktivnim ogljem

Izbirni filter z aktivnim ogljem nudi dodatno zaščito v zahtevnih primerih, kot so močno obremenjene kadilnice.

Predstavitveni video za LA352

Senzacionalno čiščenje

3G filtracijski sistemi lahko učinkovito zbirajo delce, plinaste onesnaževalce in organske spojine. Zbrani mikroorganizmi se dnevno uničujejo z UV-sevanjem. Filter pa kot aktivni ogljikovi sloji absorbira plinaste onesnaževalce, s čimer se izognemo tveganju sekundarnega onesnaženja. 3G-filtri nudijo celovito zaščito pred jedrskimi, biološkimi in kemičnimi grožnjami.

Primarni filter

(1 - 100 mm)

Vlakna

Živalska vlakna

Prah

Bakterije in mikrobi

Spore

Cvetni prah

HEPA filter

(0,01 - 1 mm)

Vlakna

Saje

Dim

PM 2.5

Bakterije in mikrobi

Virusi

Filter za pline in vonjave

(0,001 - 0,1 mm)

Saje

PM 2.5

Dim

PM 0.3

Hlapne organske spojine (VOC)

Filtracija visokega razreda za vse velikosti delcev

Tehnologijo sta v več letih razvila LIFAair in finski nacionalni tehnični raziskovalni center (VTT), kar je povzročilo odkritje izredno napredne filtracijske rešitve. Tehnologija je končno na voljo potrošnikom v vrhunskih modelu revolucionarnega čistilca zraka LAF200 in LAD350. Z edinstvenimi materiali in strukturo 3G-filtri lahko filtriramo široko paleto onesnaževalcev. Standardni 3G-filtri lahko odstranijo <99,95% PM0,3, <99,99% PM2,5 in <95% plinov in hlapnih organskih spojin. Vse to je posledica zelo nizkega padca tlaka in porabe energije.

Velika zmogljivost zadrževanja prahu podaljšuje življenjsko dobo

3G-filtri so zasnovani za uporabo v težkih, onesnaženih in vlažnih pogojih. Uradni testi, ki so jih opravile certificirane ustanove, kažejo, da noben druga vrsta filtracije ne more obdržati učinkovitosti filtracije in nizkega tlačnega padca po ekstremni obremenitvi z delci dizelskega goriva. To zagotavlja velike prihranke energije in manj pogoste menjave filtrov.

VRSTE ČISTILCEV ZRAKA

Model čistilca zrakaOpisSlika
LAF200Čistilci svežega zraka dovajajo svež in filtriran zunanji zrak v notranje prostore! Idealni so za šole in poslovne prostore, uporabljajo pa se lahko tudi za bivalne površine. Z dovajanjem očiščenega svežega zraka v zaprte prostore čistilci zmanjšujejo raven ogljikovega dioksida, kar poveča dobro počutje in zmožnost koncentracije.
LA333Čistilec zraka LA333 je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.Čistilec zraka je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 42 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.
LA352CČistilec zraka LA352C je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.Čistilec zraka je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 42 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.
Čistilec zraka LA352C ne vsebuje nadzornega regulatorja.
LA503LA503 je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.Čistilec zraku je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 54 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.
LA502CLA502C je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.Čistilec zraku je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 54 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.
Čistilec zraka LA502C ne vsebuje nadzornega regulatorja.
LA503VLA503V je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.Čistilec zraku je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 54 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.
LA503VCLA503VC je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.Čistilec zraku je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 54 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.
Čistilec zraka LA503VC ne vsebuje nadzornega regulatorja.
Posebni čistilci zrakaOpisSlika
LA350Čistilec zraka z pepelnikom, ki se uporablja v kadilnicah:
• pretok zraka 350m3/h
• 3G filter (grobi filter, UV svetilka, elektrostatični filter, fini filter, posebni ogljeni filter)
LAD350Visokoučinkovit čistilec zraka z 3G filtracijo:
• pretok zraka 350m3/h
• 3G filter (grobi filter, UV svetilka, elektrostatični filter, fini filter, posebni ogljeni filter)
• fi 200 mm priključka na obeh koncih naprave (napravo lahko uporabljamo kot del dovodnega prezračevalnega sistema ali samostojno)
• daljinski upravljalec
• majhni padci tlaka in visoka učinkovitost filtracije
Model nadzorne enoteOpisSlika
LAM05Nadzorni regulator:
• Merimo CO2, Relativna vlažnost, Temperatura, PM2,5, hlapne organske spojine (VOC)
• ročno in avtomatsko upravljanje čistilca zraka
• z nadzornim krmilnikom se povežemo preko wi-fi mobilnega telefona
LAM03WStenski monitor:
• PM2,5 senzor
• LA čistilci zraka se upravljajo preko aplikacije Bluetooth
• z stenskim monitorjem se povežemo preko wi-fi mobilnega telefona
LAM03C-WStenski monitor:
• PM2,5 IN co2 senzor
• LA čistilci zraka se upravljajo preko aplikacije Bluetooth
• z stenskim monitorjem se povežemo preko wi-fi mobilnega telefona
Avtomobilski čistilci zrakaOpisSlika
LAC50Pametni avtomobilski čistilec zraka z PM2,5 senzorjem:
• pretok zraka 50 m3/h
• 12V električni polnilec z cigaretnim vtikačem
LAC52Pametni avtomobilski čistilec zraka z PM2,5 in CO2 senzorjem:
• pretok zraka 50 m3/h
• 12V električni polnilec z cigaretnim vtikačem
LAC90Pametni avtomobilski čistilec zraka z PM2,5 senzor:
• pretok zraka 90 m3/h
• 12V električni polnilec z cigaretnim vtikačem
LAC100Pametni avtomobilski čistilec zraka z PM2,5 in CO2 senzorjem:
• pretok zraka 100 m3/h
• 12V električni polnilec z cigaretnim vtikačem
Filtri in rezervni deliOpisSlika
3G filterLifa 3G kombiniran filter za LAF200
LA21HEPAHEPA 12 filter za LA333 in LA352C
LA31 AC ogljeni ploščati filtri4x ogleni filtri za LA333 in LA352C
LA22 HEPA set2x HEPA 12 filter za LA503 IN LA502C
LA32 AC ogljen kompaktni filter2x oglena kompaktna filtra za LA503 IN LA502C
LA332x HEPA 12 kombinirani filter za 500V serijo čistilcev zraka
ADT-6024Električni polnilec (230V/24V) z kablom
LAD-01LAVisokoučinkoviti HEPA kombiniran ploščati filter za LAC50 in LAC52
LAD-02LAVisokoučinkovita HEPA kombinirana ploščata filtra za LAC90 in LAC100
LAD350 3G3G filter za LAD350
LAD350 UVUV svetilka za LAD350
Odgovori na vaša vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja o izdelkih Lifa

LIFAair je bila pionirka rešitev za zagotavljanje kakovosti zraka v objektih vse od leta 1988. Sedež podjetja, vključno s središčem za inovacije ter raziskave in razvoj LIFAair se nahaja v Helsinkih, Finska. Vsa profesionalna oprema se izdeluje na Finskem. Za potrebe izpolnjevanja visokih zahtev za čistilce zraka smo uspešno odprli tovarno LIFAair v Guangdongu na Kitajskem, kjer se čistilci zraka izdelujejo po strogih postopkih nadzora kakovosti, z uporabo le najboljših materialov.

Pogosto zastavljena vprašanja o čistilcih zraka LA502 in LA352
Glavna enota LA502 1kos (z 2 HEPA filtroma, 2 filtroma z aktiviranim ogljem), napajalni kabel, pametna nadzorna enota in krmilna enota s polnilnikom, navodila za uporabo. Glavna enota LA352 (vklj. HEPA filter, 4 filtri z aktiviranim ogljem), napajalni kabel, pametna nadzorna enota in krmilna enota s polnilnikom, navodila za uporabo.

Čistilec zraka LA500 je idealen za prostore velikosti 31-54 m², za LA352 pa je idealna velikost prostora 23-39 m².

Povprečna poraba elektrike čistilcev zraka LA352 in LA502 je manj od 1KWH za 24 neprestanega obratovanja v samodejnem načinu, kar je enakovredno porabi elektrike pri 30W žarnici.

Raven hrupa je v območju 34-63 db/A.
Pogosto zastavljena vprašanja o filtru

V normalnih pogojih HEPA filtri za čistilce zraka LIFAair traja 12 mesecev, filter z aktivnim ogljikom pa traja 24 mesecev. Doba uporabnosti filtrov je odvisna od stopnje onesnaženosti zraka in obratovalnega časa stroja. Pametna nadzorna in krmilna enota prikazuje preostali filter in opominja, ko ga je potrebno zamenjati.

Odklopite napajalne kable, obrnite čistilec zraka LIFAair na glavo, sprostite spodnjo ploščo in odstranite izrabljeni filter ter ga zamenjajte z novim. Nato ponovno namestite pokrov in ga zatisnite v smeri urinega kazalca, obrnite stroj v pokončen položaj, ponovno vklopite kable in uživajte v svežem zraku iz čistilca.

Da, nadzorna enota prikazuje preostalo dobo uporabnosti za vsak filter.
Pogosto zastavljena vprašanja o krmilniku

Nadzorna enota je tovarniško povezana s čistilcem zraka, zato se po vklopu samodejno poveže s čistilcem, po 3 minutah pa začne natančno prikazovati kakovost zraka.

Uporabite svoj mobilni telefon za skeniranje QR kode, ki se nahaja na zadnji strani zaslona, naložite aplikacijo »LIFA AIR« in nato sledite navodilom na aplikaciji. Po uspešni priključitvi nadzorne enote na spletno omrežje lahko čistilec zraka nadzorujete ali upravljate daljinsko prek spleta.

Izdelki serije LIFAair so opremljeni z nadzorno enoto kakovosti in krmilno enoto, ki nadzoruje raven HCHO/TVOC, PM2.5 ter raven koncentracije CO2, nadzorna enota pa nato prikazuje te parametre zraka.

Nadzorna enota ima funkcijo nadzorovanja kakovosti zraka in daljinskega krmiljenja: nadzoruje kakovost zraka, vendar temperaturo in vlago meri ter prikazuje le, ko je priključena na čistilec zraka.

Samo delujoče ukazno središče s številnimi senzorji, podatke v dejanskem času zbira in analizira nadzorna enota, s samodejno prilagoditvijo obratovalne hitrosti čistilca zraka in izračunom preostale dobe uporabnosti filtra.

Za povezavo nadzorne enote s čistilcem zraka, podrsajte po stičnem krogu čistilca zraka v nasprotni smeri urinega kazalca, dokler se ne preklopi v način mirovanja (zelena luč začne utripati). Pritisnite »Nastavitve« na začetnem zaslonu nadzorne enote in nato »Povezovanje čistilca zraka«. Sedaj povežite s pritiskom na znak »о« na stičnem krogu čistilca kroga. Povezovanje je končano, ko luč preneha utripati in postane bela!

Pogosto zastavljena vprašanja o poprodajni podpori
Uporabljajte zgolj izvirne filtre LIFAair, ki zagotavljajo največjo učinkovitost. Filtre je mogoče kupiti v trgovinah LIFAair ali pri vašem lokalnm distributerju LIFAair.