Neodvisna nadzorna in krmilna enota IAQ je ukazno središče za čistilec zraka, ki se lahko uporablja tudi kot prenosna postaja za natančno merjenje kakovosti zraka. Najsodobnejši senzorji zagotavljajo podrobne podatke o stopnji onesnaženosti.

 

Vam na voljo
Vsi naši čistilci zraka so opremljeni z najsodobnejšim regulatorjem-krmilnikom LIFAsmart™. Ta meri stopnje različnih onesnaževal, obenem pa deluje tudi kot ukazno središče čistilca zraka.

 

Senzor delcev
Natančni laserski senzor meri delce obsega 0,3µm-10µm.

 

Formaldehidni/TVOC senzor
Napredni elektrokemični senzor za merjenje ravni hlapnih organskih spojin.

 

Senzor CO2
To je posebnost med čistilci zraka, ki to pametno napravo postavlja na še višjo raven.

 

Vgrajena diagnostika, pametno čiščenje zraka
Izjemna filtracija, združena s pametno krmilno enoto, tvori popolno kombinacijo. Vedno se odzove, če pride do spremembe v kakovosti zraka v notranjih prostorih, ali če je odprto okno. Zazna tudi prisotnost ljudi.

 

Daljinski nadzor poskrbi, da ste obveščeni, ne glede na to, kje se nahajate.
Z namestitvijo aplikacije LIFAair na vaš mobilni telefon lahko od kjer koli nadzorujete kakovost zraka v vašem domu. Prek aplikacije lahko popolnoma nadzorujte čistilec zraka.

 

Pametni nadzor, podaljšana doba uporabnosti filtra
LIFAsmart™ zagotavlja stalno odlično kakovost vašega zraka brez pretirane izrabe čistilca zraka. To podaljša dobo uporabnosti filtra, prihrani energijo ter optimalno zniža raven hrupa.

 

Pametni izračun poskrbi, da se menjava filtra vedno opravi pravočasno. Brez zamašenih filtrov, vedno čist zrak.
LIFAsmart™ prikazuje preostalo dobo uporabnosti filtrov na temelju stalnih kompleksnih izračunavanj nabranih onesnaževal. Na ta način preprečite zamašenost ali prepogosto menjavanje filtra.

 

Dolg obratovalni čas z vgrajeno litijevo baterijo
Enoto LIFAsmart™ lahko s seboj odnesete kamor koli in z njo ohranjate kakovost zraka v vašem domu, avtomobilu, pisarni ali na prostem. Kakovost zraka lahko preverite kamor koli greste.

Napravo odlikuje:

• Merimo CO2, Relativna vlažnost, Temperatura, PM2,5, hlapne organske spojine (VOC)
• ročno in avtomatsko upravljanje čistilca zraka
• z nadzornim krmilnikom se povežemo preko wi-fi mobilnega telefona