Z mini paketom opravljamo pregled prezračevalnih kanalov. Imamo pa tudi možnost, da z njim upravljamo tudi robota za čiščenje prezračevalnih kanalov. Z mini robotom dosežemo težko dostopne dele kanalskih vodov in ugotavljamo onesnaženost prezračevalnih sistemov. Z napravo lahko pregledujemo horizontalne in z nekaj predelave celo vertikalne kanalske vode. Skratka nepogrešljiv izdelek za vsakega resnega čistilca prezračevalnih sistemov.

Mini video robot

Robot vsebuje sprednjo in zadnjo kamero z osvetlitvijo, ima pogon na vsa 4 kolesa in deluje z Mini paketom, kjer so vse komponente zajete v kovčku. Z napravo opravljamo preglede horizontalnih kanalskih vodov in jaškov. Robot je nepogrešljiv pri pregledu kanalskih novogradenj, iskanju zamaškov v prezračevalnih sistemih, lahko pa ga uporabljamo celo med krtačenjem prezračevalnih kanalov, kjer nadzorujemo potek dela. Naprave se ne uporablja v oljnatih in mastnih kanalskih vodih. Po uporabi je potrebno skrbno očistiti napravo. V kolikor robota daljše obdobje ne uporabljamo, moramo vsaj 2x mesečno napolniti akomulatorsko baterijo. Brez tega robota si enostavno ni več mogoče predstavljati resnega dela na prezračevalnih sistemih, predvsem z vidika nadzora nad opravljenim delom in pregleda nad obstoječim stanjem.

 

Mini robot uporabljamo z Mini video paketom, ki vključuje: plastični kovček, 25m električnega kabla, video kable, baterijsko enoto, LCD zaslon, krmilno ročico, napravo za snemanje slike s kartico, mini video robot

Napravo odlikuje:

  • Visoka kakovost izdelave in zelo lahka naprava
  • Obojestranski video kameri
  • Okretnost in možnost premagovanja večjih naklonov
  • Robustnost

Tehnični podatki

Namembnost napravePregled prezračevalnih sistemov
Upravljanje robotaKrmilna ročica
Vrsta napraveElektrična
Dolžina kabla20m
Največji navor naprave3 Nm
Možnosti priklopa različnih šobNe
Uporaba krtačNe
Napetost12V
Mere (mm)Višina: 85
Dolžina: 190
Širina: 140
Teža1,84 kg
OhišjeBarvano jeklo, kolesa
Komandna enotaMini paket(opcija)